Skip to content
Teaser Homepage

Over stichting Stray Paws

Nadat Stichting Dutch for Strays gestopt is met de werkzaamheden hebben wij, in goed overleg, Stichting Stray Paws opgericht. Stichting Stray Paws bestaat uit vrijwilligers, opvanggezinnen en adoptanten die ook werkzaamheden uitvoerden voor Stichting Dutch for Strays. Stichting Stray Paws heeft ook de nazorg overgenomen zodat er een basis is om op terug te vallen.

Stichting Stray Paws streeft ernaar zwerfdieren in de straten van Roemenië zo goed mogelijk te voorzien van onderdak, voer en medische zorg. Hiervoor werken wij samen met verschillende rescuers in Roemenië.

Naast het zoeken van een forever home, richten wij ons op preventie. Een groot deel van de gelden die wij ophalen met adoptie, sponsoring, webshopverkoop en donaties wordt direct geïnvesteerd in sterilisatieprogramma’s in Roemenië. Dit voorkomt niet alleen dat er meer dieren op straat komen te zwerven, maar ook onnodig lijden van honden en katten die vaak al een schrijnend leven leiden zonder medische toezicht.

Wil jij je ook inzetten voor de zwerfkatten en honden in Roemenië?

Word sponsor of donateur! Stichting Stray Paws is een non-profit organisatie. Er is een aanvraag gedaan om ANBI status te worden zodat u uw donatie of sponsoring in de toekomst af kunt trekken van uw belastingaangifte.

“Saving dogs and cats will not change the whole world. But for our animals, their world changes forever.”

Word donateur!

Wil jij Stichting Stray Payws eenmalig of maandelijks steunen met hun missie? Word donateur en help de zwerfdieren uit Roemenië.

Webshop

Ben je op zoek naar een shirt met de afdruk van jouw huisdier? Of een andere leuke accessoire? Onze non-profit webshop komt 100% ten goede van de stichting.