Skip to content

Julia (IS IN NEDERLAND!)

Algemene info:

Naam: Julia
Leeftijd: 16-10-2023
Kleur: bruin/zwart/wit
Geslacht: Teef
Gechipt: Ja
Gevaccineerd: Ja
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Nee
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Nee
Kan alleen thuis blijven: dient opgebouwd te worden
Kan met kinderen: Ja
Kan in de auto: Ja
Medische info: nvt
Bijzonderheden: nvt

Julia werd met haar 2 zusjes (Jill en Kimmy) en moeder Beauty (zie foto) gevonden op straat in december 2023. Haar zusjes zijn inmiddels geadopteerd en haar moeder verblijft nog in Roemenie.

Julia is op 21 april 2024 in opvang gekomen in Nederland. Anderhalve week erna ging ze naar een ander gezin in opvang met optie tot adoptie. Helaas blijft het bij opvang.

Omschrijving Julia:

Julia is een hele lieve en ondeugende puber. Ze is super goed met andere honden en vindt het dan ook fantastisch om met ze te spelen als ze buiten hondjes tegenkomt.

Julia is zindelijk. Ze woont nu in een appartement. We zoeken voor Julia een huis met tuin. Ook omdat ze van ravotten en rollen in het gras houdt.

Ze is waaks. Hier heeft ze nog begeleiding/training in nodig. Ook het ontmoeten voor haar onbekende mensen vind ze nog spannend.

Buiten aan de riem lopen kan ze goed, het rollen in het gras vindt ze het leukste van alles. Wandelingen in rustige (bosrijke) omgevingen vindt Julia helemaal het einde. Springen door hoge grassen, met de pootjes door het water wordt ze heel blij van. Ook graaft ze graag. Wandelingen in drukke omgevingen (bijvoorbeeld een stadspark) vindt ze soms nog best spannend. De enige mensen die ze echt op straat vertrouwt zijn baasjes met een hond. Dat gaat altijd goed. Julia gaat graag mee naar het strand.

Het alleen zijn dient verder opgebouwd te worden.

Slapen doet ze in de bench, hier is ze al goed aan gewend.

Julia kent de commando’s: Zit, af, poot, op (op=naar je arm toe springen). Het commando “naast” met uitlaten gaat ook steeds beter.

Meer weten?

Interesse in *Julia*?